Juventus Torino – Lazio Roma

Juventus posledné dva mesiace nezažíva úplne dobré obdobie a ani prestávka kvôli reprezentačným zápasom mu nepomohla (z ôsmich zápasov – jedno víťazstvo, tri remízy a štyri prehry). Pokiaľ ide o rohové kopy, v pohári Juventus skóroval za dva zápasy 13 gólov proti Salernitane (8) a proti Frosinone (5), zatiaľ čo v lige má priemerné 6 rohových kopov na zápas na domácom štadióne.

Lazio tiež prežíva obtiažne obdobie posledných mesiacov a to vyvrcholilo rezignáciou trénera Sarriho, ktorého nahradil Tudor. V jeho prvom zápase na lavičke Lazia porazil tím minulý víkend práve Juventus 1:0, gólom v 93. minúte (v počte rohových kopov vyhralo Lazio 7:2). Lazio odohralo oba zápasy v pohári na domácom ihrisku a získalo v nich 8 rohových kopov, proti Janovu (5) a proti AS (3), zatiaľ čo v lige má priemerné 5 rohových kopov na zápas mimo svoj štadión.

Dá sa predpokladať, že ani jeden tím neprijme významné zmeny v porovnaní so sobotňajším ligovým duelom (s výnimkou možného zaradenia Vlahoviča, ktorý nehrával kvôli trestu za červenú kartu, a ten by sa mohol dostať viac šancí a aj vďaka jeho pôsobeniu na ihrisku by Juventus mohol posielať viac centrov do vápna, z ktorých plynie veľmi často rohové kopy), najmä keď sa jedná o prvý zápas z dvoch. V ligovom zápase, ktorý sa odohral na pôde Juventusu v tejto sezóne, domáca Stará dáma prehrala v počte rohových kopov 7:9.

TIP: počet rohov viac ako 7