Chelsea – Dortmund

V utorok večer sa odohrá aj druhý odvetný zápas osemfinále Ligy majstrov, ktorý sľubuje drámu. Chelsea doma privíta vo veľkej forme hrajúci Dortmund a bude musieť zmazať stratu. V zápase bude favoritom na víťazstvo domáci tím.

Chelsea bola v uplynulých týždňoch kritizovaná za slabé výkony a zlé výsledky. Vo februári sa zmohla v lige na jediný gól a z predošlých 5-tich duelov zaznamenala zhodne 2 remízy, 2 prehry a vyhrala až v predošlom kole tesne 1:0 s Leeds. Chelsea konečne po dlhom čase vyhrala a uvidíme, či to bude vstanie z popola. V Dortmunde prehrala 0:1 a tak bude na Stamford Bridge ťah na domácich, ktorých čaká silný súper. Faktom je, že na domácej strane bude naďalej pre zranenia chýbať mnoho dôležitých hráčov, lenže maródka je aj na strane hostí. Dortmund v Bundeslige bojuje na diaľku o titul s Bayernom a síce je druhý, má rovnako 49 bodov ako Bavori. Obdivuhodná je forma Dortmundu, ktorý vyhral 10 súťažných duelov v rade a v predošlom duely si v šlágri kola doma poradil aj s Lipskom 2:1.

Aj tieto 2 tímy sa stretli len raz v nedávnom meraní síl, ktoré Dortmund doma vyhral tesne 1:0. Chelsea je doma favorit, ale očakávam, že hostia budú klásť v aktuálnej forme značný odpor. Skúsime skôr tip, že obaja dajú gól.