Arsenal Londýn – West Bromwich Albion

Už minulá sezóna bola v podaní „The Gunners“ rozkolísaná a tím sa po dlhých rokoch neprebojoval do Ligy majstrov. Chvíľu sa hovorilo aj o odchode trénerskej legendy A. Wengera z postu hlavného kouča.Počas leta prišiel do klubu top strelec francúzskej súťaže Alexandre Lacazette. Ten by mal doplniť súčasné hviezdy a priniesť zakončovateľský inštinkt. Po zranení sa do formy dostáva aj Alexis Sánchez. Otázne sú však štarty Dannyho Welbecka a Mesuta Ozila, ktorí hlásili zdravotné problémy.

West Bromwich zatiaľ zaznamenal len štyri góly. Rovnaký počet však aj inkasoval. Tréner Pulis nie je vyznávačom prílišnej ofenzívy ani dlhého držania lopty. Úspech jeho mužstva tkvie v efektivite z protiútokov a v dobrej defenzíve.Mužstvo počas leta získalo niekoľko zaujímavých futbalistov. Najväčším úlovkom je jednoznačne Grzegorz Krychowiak, ktorý prišiel na hosťovanie z parížskeho Saint-Germain. Ide o prvotriedneho štítového záložníka, ktorý dlhé roky šéfoval stredu poľa v Seville.

West Bromwich disponuje dobrou defenzívou a Arsenal znamenal všetky zásahy v rámci dvoch duelov. V ostatných vyšiel gólovo naprázdno. Náš tip bude Padne menej ako 2.5 gólu (2.20)