Real Madrid – Real Betis

Real Madrid nezačal novú sezónu La Ligy práve najlepšie. V štyroch zápasoch už dvakrát zakopol a po včerajšej výhre Barcelony stráca na svojho hlavného konkurenta už sedem bodov. Ďalšie zaváhanie tak neprichádza do úvahy, najmä v zápase proti súperovi, ktorého doma porazil v predošlých siedmich stretnutiach. Navyše, po disciplinárnom treste sa vracia do hry Cristiano Ronaldo.

Real Betis má v úvode sezóny veľmi náročný žreb, najmä čo sa týka zápasov na ihriskách súperov. V úvodnom zápase prehral na Nou Campe 2:0, čo je vzhľadom na kvalitu domácej Barcelony veľmi dobrý výsledok. Zverenci Quiqueho Setiéna neuspeli ani v treťom kole, keď bol nad ich sily Villarreal. Žltá ponorka síce nemala územnú prevahu, no ťažila z vysokej efektivity. Napriek týmto prehrám je Betis na trinástom mieste tabuľky, keďže pred vlastnými fanúšikmi má zatiaľ stopercentnú bilanciu.

Real Madrid je jasným favoritom zápasu a návratom Cristiana Ronalda jeho šance na víťazstvo stúpli. Náš tip bude Azijský hendicap na Real -1,5 gólu.